Taide:
Emma Hovi: Thing Power

POINT

11.05.2018 //Näyttely //Opintoprojekti //Opiskelu //Tapahtuma

POINT
28.4.-13.5.2018
L3-makasiini
Tyynenmerenkatu 6, Helsinki
ti-su 12-18

Pointti on, että jaettua pistettä ei ole. Ei ole ehdottomia loppuja tai lopullisia sulkemisia. Lauseen loppu on toisen ajatuksen alku. 
Kaksi partikkelia eivät voi sijaita samassa pisteessä tila-avaruutta. Kaikilla/ kaikella on oma pointtinsa. Ehkä… Ehkä ei ole.
Voisiko tätä sittenkin kutsua pilkuksi?

POINT on Aalto ARTSin ja Tallinna Ülikoolin opiskelijoiden yhteinen maalausnäyttely Jätkäsaaren L-3 makasiinissa. Alunperin AHNE-nimellä kulkeneesta yhteistyöstä on muodostunut tapa ylläpitää korkeakoulujen välistä lämmintä suhdetta järjestämällä taidenäyttelyitä vuorotellen Tallinnassa ja Helsingissä. POINT-näyttelyn teoksia ei ole tehty minkään tietyn yhdistävän teeman alle, vaan näyttely on rakennettu katsaukseksi vuoden työskentelystä.

Taiteilijat:
Hanna-Stina Heinloo, Pavel Ivanov, Kersti Kant, Anita Karma, Leila Lükko, Maarit Mürk, Paula Parts, Lora-Liza Parv, Kalli Pilov, Jana Pokotylo, Holger Rannus, Berit-Bärbel Rebane, Triin Sagen, Valerija Shamyakina, Tuuli Tohver, Zoja-Triin Truumets

Larissa Haggrén, Olivia Hakala, Aino Halonen, Oona Heinänen, Juliana Hyrri, Mikaela Johansson, Markus Koijärvi, Sanna Koskimäki, Elina Kuutti, Maija Mikkola, Saara Losoi, Anna Neva, Laura Pajunen, Lauri Pulkkinen, Minttu Pyykkönen, Siru Tirronen

Näyttelyn avajaisia juhlistettiin 27.4.
Avajaisissa esiintyivät Ulla Kolla, Linkopii sekä DJ Matheuw.
Kuvat: Maija Mikkola